10 december, 2012

All work and no reading


Ungefär så här skulle jag vilja att det var - jag, lugnt och stillsamt läsande i mörkret. Hur det är? Jag, hysteriskt jobbande extralånga dagar för att hinna med alla uppdrag som ska slutföras innan jul. Efter att ha suttit med manus och korrektur hela dagen är man inte så sugen på att nöjesläsa, I tell you. Eller snarare, man längtar efter det, men orkar inte med mer text, så istället hamnar man framför tv:n. På bordet ligger Age of Miracles och gråter för att jag inte läser mer än ett par sidor om dagen i den. Jag är grymt imponerad av alla er som både hinner med decemberstök och att runda av era årslistor så att de hamnar på ett jämt, fint antal lästa böcker.
Nåväl. Snart är uppdragen färdiga, och då, då jäklar. Hoppas hinna med en liten läskoma innan det är jul och släktbesök och tjohej. Då hoppas jag bland annat kunna ta mig an den här, som jag är mycket nyfiken på, Girlchild, av Tupelo Hassman:


2 kommentarer:

Metronyx sa...

Visst är det trist att känna sig så less och trött att blotta åsynen av bokstäver får en att bli akut trött. Minns en sån period från mina högskoledagar. Men tomten kanske kommer med ett magiskt stoppur som du kan använda till att stanna tiden vila och sen läsa allt det roliga som finns härute : )

Calliope sa...

Det hade varit fint! Komsi, komsi, tomten!