29 december, 2012

Försvunnen?

Jag förstår ju hur det ser ut - jag skriver ett inlägg om jordens undergång, och sen försvinner jag spårlöst. Dagarna går, inläggen lyser med sin frånvaro. Nå, frukta icke. Jag har inte försvunnit, bara haft långväga släktbesök. Hejdå läs-/blogg-/egentid ...


Den avslutande lässtatistiken för året torde således bli starkt lidande. Har börjat på den extremt lovande Stallo av Stefan Spjut, men räknar inte med att kunna läsa ut den förrän det blivit vardag igen. 
On the bright side, dock - jag fick väldigt trevliga julklappar. Maken hade den goda smaken att köpa mig en Penguin-vattenflaska (inse att jag ser ut som en total Penguinnörd; jag har redan både termos, anteckningsbok, tygpåse och muggar).
Och så låg där ett platt litet kuvert som innehöll presentkort på trevliga Book People - oooh! När jag inte arrangerar släktutflykter arrangerar jag därför nu min inköpslista. Här ska shoppas! Bidra gärna med era bästa, mest oumbärliga boktips på engelsk pocket. Säg den boklista som inte mår bra av att bli längre, menar jag ... 
Vi hörs på andra sidan nyår! 

4 kommentarer:

Marie, Skuggornas bibliotek sa...

Först tyckte jag den fina vattenflaskan såg ut som en Penguin-brandsläckare! Det skulle kanske också vara bra att ha... :)

Cecilia sa...

hehe, ja fler Penguinbrandsläckare till (boknörds)folket!

Så skönt att höra att du (liksom jorden) inte gick under! Hoppas också att ni haft en skön och avslappnande jul. Se nu till att njuta av de extra timmar du får av 2012 (jämfört med oss) :) Gott nytt!

Metronyx sa...

Ja jag måste medge att jag tänkte på att du skrev om världens undergång och sen "försvann". Men även bokbloggare lär få ha jullov :)

Calliope sa...

Haha, en Penguinbrandsläckare vore ju ett givet inslag i varje välutrustat bibliotek ... Vi kanske borde tipsa merchandiseutvecklarna om idén :)
Gott nytt år till er allesammans också!