31 januari, 2011

Ny bokbloggarträff!

Nu är det dags för en ny bokbloggsträff!
Tillsammans med Bokomaten ordnar Calliope Books bloggträff kl 11.00, söndag 20 februari. Den här gången tänker vi hålla till i Lund, närmare bestämt på Espresso House på Knut den stores torg (mitt emot Centralstationen, se karta här).
Bortsett från att prata om böcker, författare och läsning, tänkte vi också göra ett bokbyte. Jag har ett helt gäng böcker som väntar på att få nya ägare/läsare - har du också någon eller några böcker du kan tänka dig att byta bort, så ta med dem! Ju fler, desto roligare. Inom rimliga gränser, ska jag kanske tillägga... Det är förmodligen uppskattat om vi inte fyller hela caféet med böcker.

För att vi ska ha ett hum om hur många vi blir, skicka gärna ett mail till books.calliope@gmail.com och tala om att du kommer.

Välkommen!

8 kommentarer:

a-lo sa...

Ah, mind reader! Jag har tänkt sen nyår att jag borde se till att dra ihop oss igen, men pga allmänt stök och bök så har jag inte kommit till skott. Det kommer väl fler tillfällen. Jag anmäler mig iaf härmed och kan nästan garantera att baby J stannar hemma!

Calliope sa...

Ja, så kul att du kommer! Men Baby J får också gärna följa med - uppförde sig ju exemplariskt förra gången :)

Anonym sa...

Mycket bra initiativ! Jag kommer! Längre fram i vår tänkte jag inviga vårt alldeles nyköpta hus med liten trädgård för bloggträff i det gröna - men det blir när det finns något grönt att tillgå!

Fru E sa...

Anmälde mig till Bokomaten, ska bli otroligt kul att få träffa alla IRL! Och bokbyte - Ja tack! :-)

Vixxtoria sa...

Jag har svarat hos Bokomaten att jag som vanligt inte vet om jag kommer. Hoppas veta om jag kommer innan datumet har passerat dock.

Och tycker att det är en bra idé.

(Funderar på om en lösning kan vara att jag lägger ett födelsedagsfirande samtidigt på Espressohouse, men med alla mina dubbla identiteter känns det lite ... eh dubbelt.)

(Min mest pålitliga dubbelgångare är dessutom på sportlov. Hon kan åka snowboard hon!)

Fia sa...

Sounds perrrfekt! Jag kommer!

Anonym sa...

Jaa, kommer! :)

Anonym sa...

Neeej, kommer inte! :/ Hade visst glömt bort ett par saker, men nästa gång!