25 juli, 2013

Perfekta boktips


Jag har ju orerat om fantastiska bokhandeln BookPeople i Austin, Texas tidigare och då har ni säkert suttit där och tänkt att det är ju kul men Texas ligger långt från Sverige ... Och det gör det ju. Och det är ju lite trist.
Men en av de bästa sakerna med BookPeople är att man hittar så galet många nya, bra böcker hos dem som man inte hört talas om tidigare men som man genast man ser dem förstår att man bara måste läsa. Och det fina med det - många av de tipsen, plus en hel del andra oumbärliga förslag och nyheter, hittar du på deras blogg MysteryPeople. Försök klicka in där utan att hitta minst en ny bok du vill läsa, I dare you ... Ruggigt många bra lästips, så in dit allesammans nu, omedelbums!

3 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

jo, det som är så farligt :)

Marie, Skuggornas bibliotek sa...

Den där bloggen verkar väldigt intressant, tack för tipset! Och bokhandeln dessutom, det är kanske tur att jag knappast har vägarna förbi ... var skulle jag få plats med alla böcker hemma? :)

Metronyx sa...

Bokbloggar är en av det bästa sakerna med internet. Tyvärr blir det, som Hannele påpekar, lite farligt....dyrt för man hittar så himla många böcker som väcker habegär : )