28 september, 2011

Gratis ljudbok från Laudio

En fin sak med bokmässan (bortsett från allt det där jag redan har tjatat om) är att det finns så mycket kul gratissaker att få. Allt från snygga tygkassar (fick en fin av Gilla böcker, men missade tyvärr den som Opal delade ut med Funkes Recklessmotiv... illa) till godis, tidningar och böcker. Från Laudio fick jag en gratis ljudboksnedladdning, Johan Theorins Sankta Psyko. Jag har inte testat Laudio tidigare, så det ska bli intressant att se hur det fungerar. Jag laddade ner boken igår och hoppas kunna börja lyssna idag. Hoppas på väldigt mycket väldigt läskigt - det är ju ändå Theorin vi pratar om.
Någon annan som provat Laudio tidigare? Eller andra, liknande tjänster?


4 kommentarer:

Bokomaten sa...

Inte provat, men fick samma erbjudande så är väldigt spänd. Maken läser ju bara ljudböcker så hoppas han kan få njuta lite också.

Böckerx3/Metta sa...

Jag har provat och det funkar riktigt bra.

Arina sa...

Nej, inte testat än men fick samma erbjudande. Tackade först nej så där automatiskt som jag alltid gör när människor vill sticka saker i händerna på mig men kom sedan ihåg att jag ju faktiskt lyssnar på ljudböcker.

Calliope sa...

Update: det funkade väldigt smidigt att ladda ner från Laudio och lyssna. Nu är ju inte jag någon storkonsument av ljudböcker, men jag skulle absolut kunna tänka mig att använda Laudio igen.