29 november, 2009

Sherlock snart på en bio nära dig

Minns av gårdagens New Moon-biobesök med Bokomaten föga mer än en enorm mängd bara bringor. Vad är det med Meyer och blottade mansbröst? Och vad hade hänt med Volturis smink? Nåväl, kul var det hur som helst. Blev däremot kraftigt pepp på kommande filmatiseringen av Sherlock Holmes, som dyker upp i Sverige i januari. Ser fint ut! Läs mer om filmen här.

4 kommentarer:

Camelia sa...

Jag läser och läser om hypen med New Moon, men antagligen är jag för gammal för att fatta grejen med att unga män springer omkring halvnakna. (eller så är jag i en mellanperiod innan jag blir tantslem?)T o m min syster suckar över han med det konstiga namnet! Vad hände med Anne Rices vampyrer? Jag som generellt diggar vampyrhistorier har ändå svårt för den här nya vågen. Nej, då är det bättre att vända sig till den nye Sherlocken. Kollade på trailern och kände snålvattnet rinna i mungiporna. Måste se! Måste se!

MariaH sa...

mäh...undrar justomdenkommer som barnvagnsbio eller om jag som vanligt kommer att se den är efter alla andra.

Vixxtoria sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här. Inte är det många rätt med den Sherlock och den Watson som jag föreställer mig, men oj, så bra det verkar. Jag sitter också och dreglar. När var premiären, sa du?

(Kuriosa: I ordverifieringen nedan ska jag faktiskt skriva in "nesser". Det är inte ofta det är så litterärt!)

Calliope sa...

Nej, den har väl lyckats med konststycket att inte alls se ut som man tänkt sig men ändå verka extremt lockande :)

Kul med Nesser-grejen!