28 januari, 2013

Shopping!

Den uppmärksamma lade säkert märke till att det nämndes presentkortsshopping i mitt förra inlägg. Vad som inhandlades? Fiiiina saker! Kolla här bara:


Två mogna & sofistikerade kort som jag ämnar rama in, ett set fina magneter som jag ska använda på kontoret, och så Playing Dead av Julia Heaberlin som jag efter att ha läst Helenas recension är mycket pepp på att börja läsa. 
Tack Micke för presentkortet!

5 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Coola kort!

Bokomaten.. sa...

Men vilken prima samling! Att det bara blev EN bok däremot.;) Starkt jobbat.=)

Helena (Dark Places) sa...

Åh, det där dödskallekortet skulle vara perfekt till min bokklubb. :)

PS: Bra bok!

Calliope sa...

Ja visst var korten fina? De har tokmycket skojiga kort på BookPeople (som om det inte räckte med alla böcker och sånt...)
Att det bara blev en bok beror snarare på tidsbrist och osmarthet än något annat; först fastnade jag i en bilkö som gjorde att jag fick mkt mindre tid i bokhandeln än jag tänkt mig, och sen visade det sig att jag hade glömt min lista med vill ha-böcker, vilket ledde till att jag fick totalt hjärnsläpp och inte kunde komma på varken titlar eller författare på det jag TÄNKT köpa ... Hittade massor av annat men det var så mycket att min stackars hjärna bara sa error - error och så gick jag utan att köpa någon av dem :)

Calliope sa...

Helena: boken verkar väldigt bra hittills, började precis på den. Hon har även en ny på väg ut såg jag; den heter Lie Still och kommer i juli.