22 mars, 2010

Vinn nya pocketböcker!

Vad kan passa bättre att börja veckan med än en tävling?
I samarbete med Pocketförlaget ger Calliope Books dig chansen att vinna sprillans nya pocketböcker - lagom till påskledigheten. Allt du behöver göra är att kort motivera varför just du är förtjänt av en extra bra läsupplevelse. Bland de bästa, roligaste, originellaste svaren drar jag tre vinnare som alla får varsin bok hem på posten. Maila ditt namn och din adress tillsammans med din motivering till varför boken ska gå just till dig till books.calliope@gmail.com
Sista dag för svar är 30:e mars. Passa på att ta chansen att vinna en bok till dig själv - eller varför inte något att lägga i ett påskägg och ge bort?
Böckerna ni har chans att vinna kommer alla ur Pocketförlagets nya serie IRL, som når bokhandeln nu i veckan. IRL är främst en satsning för unga läsare, men titlarna fungerar för alla åldrar. Gemensamt för böckerna är att de ska skapa riktigt starka känslor hos läsaren - vara en sjuhelsikes bra historia helt enkelt. I första omgången släpps 8 titlar:
Rachel Cohn & David Leviathan - Nick & Norahs oändliga låtlista
Johanna Nilsson - Janis den magnifika
Martin Jern - Så värt
Sherilyn Kenyon - Nattens begär
Meg Rosoff - Justin Case
David Leviathan - Ibland bara måste man
John Green - Var är Alaska?
Björn Sortland - Vad är så skönt att det bryts om du säger dess namn?

För varje bok som köps av titlarna i serien går 1 kr till Rädda barnens projekt för skolbarn i Sudan.
Dessutom - om du fotograferar dig själv tillsammans med en av böckerna i serien och skickar in bilden till den fanpage som Pocketförlaget har skapat för IRL-serien på Facebook, så får du en bok gratis... Kan vara värt att överväga för fattiga bokmalar!

3 kommentarer:

Bokomaten sa...

Jag har ju hört talas om alla och läst några av de här böckerna redan faktiskt och kan nog rekommendera allihop.:-) Beroende på vad man är ute efter för typ av bok förstås. Riktitg rolig satsning sv Pocketförlaget måste jag säga. Och kul med tävling.:) Hoppas du får ta del lite själv.;)

MariaH sa...

Har bara läst "vad är så skört.." men den gillade jag väldigt mycket.

Helt OT; Har du sett att del sju i Kitty-serien har kommit? Jag är tacksam för att du tipsade om den.

Calliope sa...

Betryggande att höra att det är bra böcker jag lottar ut :)
Har inte läst någon av dem själv ännu, men blev lite sugen på att göra det när jag kikade närmare på dem. Kanske ställer jag in tävlingen och tar allihop själv... hehehe...

Kitty 7 ligger framme för läsning i detta nu!