20 oktober, 2012

Fira Halloween med mig!


Vet ni vad? I år blir det Halloween på riktigt här på bloggen! Jag ämnar omfamna min morbida sida helhjärtat och kommer från och med nu fram till Halloween 31 oktober att frossa i skräck, mörker och ruggiga böcker. Det blir skräckdebuter, förskräckande filmatiseringar av spökiga böcker, illustrerad dödspoesi från 1800-talet, hårresande medium ... ja, det mesta som har med skräck och litteratur att göra, helt enkelt. Så gosa ner dig i soffan och krama bloggkatterna, så närmar vi oss det okända tillsammans. Jag tänker mig att det ska gå till ungefär så här:


Låter det bra? Fint, då kör vi! 

13 kommentarer:

Cicci sa...

ÅÅÅ, låter riktigt kul och spännande!
Eftersom jag nyligen hittat tillbaka till skräcken (tack vare vampyrkursen jag läste i sommras) sedan 80-talets King och Koontz ser jag extra mycket fram emot detta! :-)

Fru E sa...

Läste en del King och Koontz tidigare (gymnasiet?) men annars är detta en genre som jag läser ytterst lite av nuförtiden. Men jag kramar bloggHUNDARNA och följer gärna med och firar Halloween med dig! :)

Calliope sa...

Så kul att ni är med! Och naturligtvis ska alla sorters bloggdjur kramas :D

Lingonhjärta sa...

You had me at "frossa". Klart jag hänger på! Det skriker ju Lingonhjärta långvägar :D

Unknown sa...

Skriven och filmatiserad skräck ligger väldigt nära komedi. Det krävs väldigt lite egen fantasi för att uppleva skrämmande situationer som roliga istället för, ja, skrämmande. Men det verkar vara svårt att inse det när man just vaknat upp efter en riktig mardröm...

Ann-Kristin sa...

Åh! Underbart! Kommer att följa varje steg och lusläsa varje blogginlägg. Skräck är bäst och Halloween är den helg på året som smäller högst. :-)

Ann-K

Calliope sa...

Eller hur! Och jag hade en hel liten hög med nyligen lästa böcker som passade in på temat, så då var det kul att göra något gemensamt av dem.

Ann-Kristin sa...

Var bara tvungen att skicka det vidare :-)

http://tidattskriva.blogspot.se/2012/10/halloweenspecial.html

Calliope sa...

Men så roligt! Tack!

Eli sa...

Åh, vad kul! Ser verkligen fram emot tipsen :)

Miriam - Schitzo-Cookie's Book Blog sa...

Åh mys =) behövs, för har NOLL halloween stämning i år. Supertråkigt för jag älskar halloween...

tantaugusta sa...

Härligt, jag är på! Har gett upp det här med deckar- och fantasydetoxen. Alternativt så känner jag mig helt avgiftad och redo att möta dessa böcker igen :)

Calliope sa...

Nej, nej, här blir garanterat ingen deckar- och fantasydetox! Då skulle man ju missa en massa skoj!