23 oktober, 2012

Halloween Nr 3: Bokspöken, stilleben & pumpor


Vad vore Halloween utan dekorationer? Såna här söta bokspöken skulle jag gärna ha men jag är lite för blödig för att klippa ut dem ur någon av mina böcker. Kanske lättare att helt sonika införskaffa en dödskalle och arrangera lite tjusiga skräcktitlar intill, typ såhär?


Det råder ju inte direkt någon brist på titlar att välja på i hyllan, menar jag ... Många av dem har ju fina omslag också. 
Ett annat alternativ för en litterär men bokskadefri dekoration är att köpa lösa ark med text på (finns i de flesta hobbybutiker) och klistra på dem på en pumpa: 


Också lite fint! 
Frågan är dock om inte Alice i underlandet-pumporna är snyggast av alla - de kräver nog grymma pysselskills, dock!Följ Calliopes Halloween-special!
Klicka på etiketten "Halloween" nedan
eller i högerspalten för att se alla inlägg.

4 kommentarer:

Cicci sa...

Såg igår "Sweeney Todd" som utspelar sig i ett härligt mörkt London. En film i min smak inför stundande Halloween.
http://www.imdb.com/title/tt0408236/

Calliope sa...

Oh ja, den är bra!

Bokomaten sa...

Alltså, Alic i Underlandet-pumporna är så fina så mina ögon ryser av välbehag!! Kan intesluta titta. Vill bara ha! Och Halloween, alltid!! Det är för snart! Vill dra ut på det lite till!!!

Calliope sa...

Visst är Alice-pumporna underbara! Har aldrig tänkt på att man kan göra pumpor på det sättet, men de är ju verkligen skitsnygga!