14 maj, 2008

Twilight och andra söta monster

I ett desperat försök att pigga upp en extremt menlös onsdag, överdoserar jag på Twilight-filmklipp. Otroligt hur många gånger man kan köra något på loop... Pendlar under tiden jag tittar mellan att tycka att det ju ser ruskigt trevligt ut och tycka att det ser rätt oroväckande b ut. Är fortfarande rädd att de ska förstöra den - om de gör det och sedan alla tror att man är idiot när man gillar boken, då blir jag upprörd.

Är redan lite upprörd på ett helt annat sätt över att se Edward hoppa omkring livs levande (?). Han ser ju inte alls ut som han såg ut i mitt huvud, men rätt fin ändå... Håhåjaja. Om du inte redan sett klippen kan du titta här.

Apropå blodsugare, har ni sett den här lilla gulliga saken? Dracthulhu heter han. Snacka om att kombinera det bästa av två världar! Funderar starkt på att köpa honom till samlingen här hemma. Man kan ju inte ha för många gröna vänner. Eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja shit, du lyckas ju hålla dig till ETT inlägg i alla fall ... Min blogg har transformerats till värsta patetiska twilighterbloggen, det är nästan så att jag funderar på att söka hjälp. (Eller bara bokrondella Breaking Dawn EN ENDA LIIITEN gång till för att se om den helt mirakulöst plötsligt kommer att släppas nu NU NUU NU NUUUU!!).

Calliope sa...

Inte patetiskt - sympatiskt och fullt förståeligt :)

Sarah sa...

Min blogg har varit "patetiska Twilightbloggen" sedan dag ett. Faktum är att nu när jag tänker efter så tror jag att jag skapade den enbart för att ha någonstans att älta Twilight om och om igen.

Jag hatarälskarhatarälskar filmen! Jag är uppdelad i två läger; hjärnan som tänker "De kommer förstöra den och du kommer få dras med det resten av livet och se de dåliga scenerna spelas upp i ditt huvud varenda gång du läser Twilight".
Hjärtat säger däremot "OMG. Det är Twilight på film!".