20 januari, 2010

Bloggträff i Malmö 13/2!

En fanfar hade varit på sin plats, men eftersom det här är en tyst och fin blogg uteblir den. Med eller utan fanfar - nu är det i alla fall äntligen dags:

lördag 13 februari på Konsthallens restaurang Smak i Malmö, kl 12.00 blir det bloggträff! Alla bokbloggare i Skåne med omnejd är hjärtligt välkomna när Calliope och Bokomaten bjuder in till att äta brunch, träffa trevliga boknördar och prata böcker. Vi litar kallt på att god mat, trevligt sällskap och gemensam passion gör ett i förväg fastställt program överflödigt, så den här träffen blir helt enkelt ett tillfälle att under avslappnade former ses och prata om det vi alla gillar allra mest. För att vi ska ha någonstans att börja diskussionen, vill vi gärna att du tar med två böcker; den bok du läser just nu och så en av dina all time-favoriter som du vill tipsa oss andra om. För att vi ska ha ett hum om hur många som kommer och kunna boka bord därefter, hör gärna av er till någon av oss via mail och säg att du kommer. Mig hittar du på books.calliope@gmail.com Skicka gärna också en kommentar på detta inlägg, så kan alla hålla koll på vilka som vill dyka upp. Vill du kika på brunchmenyn eller ha karta för att hitta rätt, finns det här, hos Smaks hemsida.

Vi ses där, eller hur?!

9 kommentarer:

MariaH sa...

Åh, jag blir nästan lite avundsjuk... nu skulle man ha bott i skåne.
Hoppas ni får det jättetrevligt o det borde ju bli mer tid till prat än under bokmässan.

Fia sa...

Jag kommer vara där, count on me.

Hanna sa...

Räkna med mig.

Calliope sa...

Oooh! It's gonna be soooo much fun! Väntar och längtar... :)

a-lo sa...

Sound's fun. Jag kommer gärna!

Fantasyflickan sa...

Åh, vad trevligt det låter. Jag bor ju i Skåne, men just då befinner jag mig i Östergötland. Synd...

Hanna sa...

Tyvärr verkar det som om helgen är fullbokad på andra håll så jag får ta tillbaka min anmälan. Tyvärr, hade varit så skoj.

Calliope sa...

Nej, så trist! Det får bli en annan gång istället!

För er andra som anmält sig för att komma; bord är bokat på Smak kl tolv. Om ni behöver ha mitt mobilnr eller så för att vi ska hitta varandra lättare, kan ni maila mig på books.calliope@gmail.com så skickar jag över det. Vi ses!

Socialistsimon sa...

Finns det plats för en till?