12 januari, 2011

Jag ska se Paul Auster!

Whoopie! Jag håller i min hand en biljett till Paul Auster på Kulturhusets Internationella författarscen i Stockholm 10 maj! Yay, yay! Biljetterna till vårens arrangemang släpptes idag och jag fick tag på en. Yay igen! Paul och jag har haft en något krokig relation på sistone eftersom jag har tyckt att kvalitén på hans böcker skiftat väl mycket, men just nu känns det som att allt är förlåtet. Det är ändå en modern legend vi pratar om här... Och jag ska få se honom. Whoopie!
Någon mer som ska dit?

Se alla arrangemang på Internationell författarscen och beställ biljetter här.

14 kommentarer:

Bokbabbel sa...

Pretty fantastic!

Nattens bibliotek sa...

Jag ska också dit. Jag tycker som du att han är lite ojämn men för det mesta är han en fantastisk berättare.

Helena sa...

Jag ska också dit. Är lite nervös inför att se denna min forna husgud IRL men det ska bli roligt. Forna husgud är han eftersom jag trist nog inte varit speciellt förtjust i hans senaste romaner. Jag hoppas verkligen att förtjusningen väcks till liv igen på Kulturhuset.

Bokomaten sa...

Wow! Gratulerar! Oavsett vad man tycker om hans böcker så är det som du skriver en levande legend! Himmel! Själv har jag bara läst NY-trilogin som jag förstås älskade. Inte varit så sugen på de senare böckerna.

Vixxtoria sa...

Jag ska inte dit, så jag är glad att du publicerade en bild på honom på bloggen, så att jag får se honom i alla fall.

Men du kan väl hälsa?

Marie sa...

Jajamensan

Anonym sa...

Yes box!!/Pia (Kalifornien var fantastiskt!!)

Calliope sa...

Men så kul att det verkar vara många som ska dit! Kanske vi ska ta och ordna en liten bloggträff innan på något lämpligt ställe i närheten? Det hade varit roligt. Jag återkommer i frågan!
Och ja, Vixxtoria, det är klart att vi framför dina hälsningar. Straight to Mr Auster's pretty face. :)

Boktagen sa...

Åh, vad underbart och orättvist =)
Hälsa från mig!

Mikael Holmström sa...

Åh, ni lyckliga! Fy vad coolt. Och där har vi anledningen till att man borde bo i Stockholm - eller ha lite lösare anställningsformer. Hälsa från mig :-)

Magnus Axelsson sa...

Även jag ska dit.

Holly Hock sa...

Jag ska dit! Och jag är gärna med på en bloggträff. /Therese

Calliope sa...

Kul! Då ses vi där! Återkommer som sagt med idéer om träff :)

Anonym sa...

Är så besviken, Paul Auster har varit en personlig favorit sedan många år tillbaka, men sedan min dotter träffade honom i New York och han betedde sig som en översittare, så har jag förlorat min sympati för honom. Han är fortfarande en bra författare, men glorian är borta...