23 augusti, 2008

Edward, Paul och svärmor

Halvläst Breaking Dawn + halvläst Man in the Dark + svärmor på besök = omöjlig ekvation! Hur ska jag kunna smita iväg och läsa?? Om jag säger att jag börjar jobba klockan nio imorgon, kanske? Då måste jag ju lägga mig åtminstone lite tidigare så att jag inte är trött och så åker jag till jobbet två timmar innan jag egentligen börjar och sitter där och läser... Det kan funka... För något måste jag ju göra. Man kan inte ha två sådana toppenböcker på gång samtidigt utan att läsa i dem varenda eviga dag minst tre timmar - eller hur?
Måste hitta en kreativ lösning på det här. Låsa in mig på toa, kanske?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gömde Breaking Dawn under några handdukar i badrummet när vi hade kräftskiva.

Lite konstiga blickar fick jag kanske när jag kom ut från toaletten efter mitt femte maratonbesök, men det var det värt. Nöden har ju ingen lag, som det så klokt heter.

Calliope sa...

Aha - smart idé!

La Bibliofille sa...

Min blod fryser till is, hur har jag kunnat missa att en ny Auster kommit?!? Skamligt! Stort tack till Dig som fyllde denna vetskapslucka!

Calliope sa...

Det är inte så konstigt att du missat den; jag tycker att det har hörts ovanligt lite om att den har släppts. Kanske ingen som bryr sig om Paul längre; alla har fullt upp med Siri?

Bokomaten.. sa...

Nörden i mig vaknar, när jag var liten kunde jag (skam om mina gamla lärare får se det här) skolka och låsa in mig på toaletten om jag var inne i en bok jag abrai nte kunde släppa. Toaletter verkar vara ovanlgt läsvänliga små rum. Nästan lite sugen just nu också, mest för att slipa den skrikande horden tonåringar utanför min dörr..:)