05 juni, 2008

Paul och Siri på andra sidan Öresund

Fy, fy FY! säger jag! Har just fått veta att inga mindre än Paul Auster och Siri Hustvedt kommer att vara på litteraturfestivalen i Köpenhamn imorgon. Och jag kan inte åka dit för jag jobbar! Fy, fy, fy! VARFÖR har jag inte vetat detta innan?? Just nu har jag enormt stor lust att sjukskriva mig. Å andra sidan tror jag inte att det finns några biljetter kvar, men ändå... Om ni ser något litet, limegrönt springa omkring på stan imorgon så vet ni att det är jag, full av avund på danskjävlarna.

Undrar för övrigt när vår egen trista bokmässa ska börja boka lite roliga utländska författare? Göteborgsmässan har inte varit riktigt bra sedan det året de hade tema engelsk litteratur. Jag menar, vem fan tänder på Baltikum??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade sjukskrivit mig, helt klart och sedan bönat och bett om att få komma in. Tänk att få se detta par i verkligheten och lyssna till dom. Det kan nog inte vara bättre.

Country Girl sa...

Jag håller med om mässan i Göteborg! Hur kul är det med Lettland? Var det inte Litauen nyss? Jag SKITER i Baltikum! Ge mig anglosaxisk litteratur&författare!