07 oktober, 2010

Bokbloggsträff ikväll!

Jag sitter här och är alldeles förväntansfull inför kvällens stora begivenhet - och då pratar jag inte om såna ovidkommande saker som Nobelpris eller så - utan naturligtvis om bokbloggsträffen i Lund, anordnad av Hannas Hörna! Hittills har samtliga bokbloggsträffar jag varit på varit ruggigt kul, så jag räknar med att det blir likadant ikväll. Jag menar - fellow boknördar att diskutera med, god mat, böcker att byta/tipsa om - what's not to like?
Jag är lite osäker på exakt vilka som kommer, men tror att det blir jag, Hanna, Vixxtoria, Bokomaten, Boktimmen, The Book Pond och Full Bokhylla. Jag har packat en liten påse med böcker jag planerar att skänka bort och hoppas att någon vill ha dem. Ooh, det här kommer bli så trevligt! Jag gnuggar mina förväntansfulla händer, väntar på att klockan ska gå och lovar att återkomma med rapport om hur vi hade det!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det ska verkligen bli jättekul. Ska se om jag hinner få ihop en lite lagom trevlig påse också, med sådant som är bra nog att ge bort men inte så bra att jag måste ha kvar det själv ;-). Om vi mot förmodan skulle ta samma transportmedel dit så hoppas jag att vi känner igen varann!

Calliope sa...

Eller hur? ;)
Men det är nog inte så sannolikt; jag kommer promenera dit...

Bokomaten.. sa...

Haha, och JAG gnuggar MINA förväntansfulla knölar i väntan på något att plocka hem! DIN bokhylla kan jag tänka mig att plocka allt ur.;) Ingen bokrensning på gång hemma hos mig dock, är jag rädd.

Arina sa...

Som vanligt är jag avundsjuk, inte minst för att ni träffas i min födelsestad som jag aldrig har besökt.

enligt O sa...

Ha det jättetrevligt! Skulle gärna varit där, fel stad bara. Hälsa!

Anonym sa...

Jag är ju helt fenomenal på att totalt missa sånt här!

Fia sa...

Arina: Jag måste bara påpeka att om det är din födelsestad så bör du ju ha besökt den åtminstone EN gång ;) *ordmärkare*