03 september, 2010

Planer inför Bokmässan i Göteborg

Planerna inför bokmässan börjar äntligen falla på plats. Jag kommer att vara på mässan torsdag och fredag och hoppas naturligtvis hinna med så mycket det bara går under de dagarna.

Torsdagens program innefattar allt från Birgitta Stenberg och Sofi Oksanen till Anna Höglunds vampyr-prat - och så ett par finfina bloggträffar. Vid fyra på eftermiddagen ordnar Enbokcirkelföralla fikaträff på Franks Coffee och senare på kvällen blir det ytterligare en träff där Bokhora står för arrangemanget. Eftersom vi hade så trevligt på vår lilla bloggträff förra året, har jag sjuuuukt höga förväntningar på årets sammankomster... Är övertygad om att de kommer bli hur kul som helst!

Fredagen är fulltecknad med författarframträdanden inne på mässan. Jag vill se Märta Tikkanen, Ebba Witt-Brattström, Erlend Loe, Maria Sveland, Loiuse Boije af Gennäs, Inger Edelfeldt, Jo Nesbö, Erica Jong... Listan kan göras hur lång som helst. Mest ser jag dock fram emot att få se de båda systrarna som gömmer sig bakom pseudonymen Claude Izner: Laurence Lefèvre och Liliane Korb. Jag hoppas-hoppas-hoppas att jag ska kunna få mitt ex av Mordet i Eiffeltornet, första delen om Victor Legris, signerad. Det hade varit ruskigt trevligt.

Så jag hoppas att vi alla ses på mässan! Anmäl er till bokbloggarträffarna om ni inte redan har gjort det och kolla in mässprogrammet. Vi ses i Göteborg!

9 kommentarer:

Bokbabbel sa...

ska du alltså gå på seminarier eller "bara" se framträdanden i montrar? är nog sjukt sugen på att för en gångs skull gå på seminarier, men hinner man alls med själva mässan då? dessutom vill jag hinna se vännerna utanför bloggosfären också när jag en gång är i stan... knepigt knepigt! men kul med bloggträffar!

Calliope sa...

Jag är snål i år så jag tänkte "bara" gå på monter- och scenprogram. Det brukar räcka gott. Hade jag haft mer pengar skulle jag gärna ha kikat på några av seminariern också eftersom det fanns en hel del intressanta sådana, men det får bli ett annat år. Med tanke på att tiden brukar vara knapp, precis som du säger, så är det kanske bara bra att man inte försöker hinna med seminarier också. Risk för hjärtattack annars... :)

Bokbabbel sa...

exakt!

a-lo sa...

la-la-la-la-la-la (om du undrar siiter jag just nu och håller för öronen och blundar med ena ögat).

Vilken tortyr att läsa om alla som ska DIT.

Men jag hoppas förstås att ni får trevligt :-) Och att det blir ännu bättre nästa år när jag SKA gå!

Bokomaten sa...

Japp, precis samma plan. Seminarierna får vänta på sig, i år blir det bara monterprogram och miniseminareir. Räcker gott. kommer ändå bli tokigt trött i benen efter att ha promenerat runt hela torsdagen och somna redan på första bloggträffen.;)

Lena sa...

Jag och min dotter skall också ta oss till Göteborg för årets Bok och Biblioteksmässa. Eftersom dottern jobbar så åker vi dit på helgen. Det finns ju hur många seminarier som helst som man skulle villa hinna med, men vi får väl försöka inrikta oss på några stycken.

Marias bokliv sa...

Eftersom jag får med mig lillmonstret blir det inga seminarier för mig heller men jag hoppas få beta av lite monterprogram. Kommer att gå på torsdagen om allt går i lås.

Ann-Sofie på OOOF bok sa...

Och jag gör tvärtom. Går så gott som bara på seminarier - de långa. Och jag ser fram mot att ses!

Calliope sa...

Någon gång ska jag göra likadant & bara gotta ner mig i seminarier! Men det får bli någon gång i en avlägsen framtid där jag har råd att köpa seminariekort :)