18 mars, 2012

När sambon är borta ...

Fästmannen (eller M2B, som jag har lärt mig att det heter genom att läsa Bröllopstorget och andra suspekta sidor), han planerar att resa bort å jobbets vägnar. Vad gör jag då?

Bästa, finaste sällskapet, som man säger på Facebook. 
Planerar läskoma de luxe, naturligtvis! Jag går igenom önskelistan på Amazon, nybokslistan på biblioteket och högarna med rec ex, allt i jakten på de perfekta titlarna för tillfället. Karl Ove Knausgårds kamp nr 4 är självskriven på listan - jag har svårt att tänka mig någon som skulle passa bättre för ostörd läsning - men utöver den är urvalet lite mer tveksamt. Jag ska fortsätta att peta på alla olästa titlar och fundera, och stillsamt oja mig över vilken liten inbiten boknörd jag är som genast någon säger "åka bort" automatiskt tänker "lästid". Å andra sidan torde det ju vara ett väldigt oskyldigt nöje ...

2 kommentarer:

Sara BE sa...

Förlåt, det blir lite OT det här, men apropå Bröllopstorget-förkortningar ... Den roligaste verkar ju vara STD som folk helt oreflekterat använder som Save The Date. Kan se ganksa roligt ut om man har låg humor som jag, haha!

Calliope sa...

Hahaha! Den hade jag missat - men jag har definitivt samma sorts låga humor som du då, så jag skrattar en stund till åt den... Hahaha!