02 januari, 2012

Car- Ry- 's vassa tänder


Om du själv heter Car- Ry- någonting, måste din bok heta något med vassa och tänder. Eller? Det verkar ju så: De vassa tändernas skog av Carrie Ryan och Den som vässar vargars tänder av Carina Rydberg. Du bör också gärna ha silhuetten av kala trädgrenar på omslaget, samt vit text. 

8 kommentarer:

Evalinn sa...

Hihi!

Helena (Dark Places) sa...

Fin spaning! Hala trädgrenssilhuetter ftw! Åh, Den som vässar... är så vansinnigt obehaglig och bra, fast i slutet tar hon nästan i för mycket, tycker jag. Hu. Är Carrie Ryan läsvärd? Har stått och hållt i den här boken flera gånger utan att slå till.

Ela sa...

Haha, här har man läst båda men inte noterat likheten. :-)

Calliope sa...

Jag har faktiskt inte läst någondera, trots att jag är nyfiken på båda. Rydberg har legat här hemma i hyllan ända sedan den kom ut, men jag har liksom inte kommit mig för, trots att jag brukar gilla hennes böcker.
Likheten mellan de båda böckerna märkte jag inte förrän jag läste om Ryans bok - och läste fel. Trodde att alltsammans handlade om Rydberg, och blev konfunderad en stund :)

Bokbabbel sa...

Jag noterade också likheten i namn och titlar eftersom jag först trodde det handlade om samma. Men vad knäppt att de dessutom gett böckerna liknande omslag!

Pixie sa...

Uncanny!

Miriam - Schitzo-Cookie's Book Blog sa...

Nämen va kul! Roligt att du hittade det!

Anonym sa...

Rydberg är helt OK.