29 augusti, 2010

Ett svårt fall av True Blood-mani

Jag dricker juice ur mina True Blood-glas, te ur min True Blood-mugg, låser upp dörren med nyckel från True Blood-nyckelringen och klär mig i min True Blood-tröja. Det hjälper inte. Jag blir ändå ängslig av att veta att det bara är två avsnitt kvar av säsong tre. Vad i all världen ska jag göra när den tar slut? Livet kommer ju bli så outhärdligt... trist?

Min lilla True Blood-servis. Allt smakar bättre i en fin mugg!

Tredje säsongen har varit ruggigt bra hittills och skapar precis som de två föregående en enorm längtan efter att se mer-mer-mer. Plotten ligger ungefär lika långt ifrån/nära bokseriens handling som tidigare och det som lagts till eller broderats ut fungerar alldeles utmärkt. Framför allt gillar jag den svarta humorn - utan att avslöja för mycket kan jag säga att favoritögonblicket hittills var ett underbart tv-framträdande av Mississippis vampyrkung Russell Edgington. Obetalbart! Har ni inte sett säsongen ännu, har ni mycket kul framför er! SVT börjar sända säsong tre någon gång i början av 2011 och Alan Ball har sedan tidigare annonserat att det givetvis blir en fjärde säsong också. När den kommer är dock än så länge oklart. Vi väntar med spänning och passar under tiden på att gratulera sommarens blodigaste brudpar: Anna Paquin & Stephen Moyer gifte sig i Malibu förra helgen. Grattis, säger vi!

7 kommentarer:

Marias bokliv sa...

Fast jag saknar Bubba bland annat...

Calliope sa...

Ja! Han hade varit kul att ha med :)

Anna S (Bokstävlarna) sa...

Jag gillar också Bubba, trots hans självvalda kattdiet...

En annan lyckades ju gifta sig samma dag som Paquin & Moyer - om inte det är ett tecken på att man är ett hardcorefan så vet jag inte vad som är det! ;)

Sara sa...

Själv så sitter jag och väntar tills säsong två kommer ut på DVD (har säkert redan gjort det i USA, måste kolla up det nu...), men det känns skönt att veta att jag har något att se fram emot :)

Saknar också Bubba... Fast det är ju klart, svårt att hitta den perfekta skådespelaren.

Calliope sa...

Jag tänker mig att man skulle kunna ta någon av alla de fejk-Elvisar vi såg när vi var i Las Vegas! De hade precis rätt look :)

Och Anna S - coolt!! Grattis till dig också!

Bokomaten.. sa...

Åh, grattis till Anna S!:)

Själv måste jag hålla med om att TV-framträdandet hittills varit seriens absoluta höjdpunkt. Jag bara gapade av facination och glädje! Helt, totalt underbart!

Vi får nog ta en True Blood-tema-kväll snart. Min tisha används i och för sig flitigt en gång i veckan, hehe, men vad sägs om blodiga drinkar på svartvinbärssaft i True Blood flaskor, glas och muggar? Du har en förtjusande samling må jag säga!

Mikael Holmström sa...

Kan bara hålla med. Tyckte säsongen började lite svajigt med skämt som inte riktigt passade seriens annars så stilsäkra tonläge. Men tusan, vad bra det blev sen. Och man lär väl knappast bli lättad av sista avsnittet... :-O