02 februari, 2010

Tåg + snö = bok

Vad gör man när man har 1)en ej ombokningsbar biljett till en resa som man redan har skjutit upp alldeles för länge och 2) ett finfint snöoväder på intågande, som behagar brisera just när man ska befinna sig på tåget?
Självklart går man till biblioteket. Jag lånade Jens Liljestrands Paris-Dakar (eftersom jag tycks vara sist i världen med att inte ha läst den) och så tar jag dessutom med Sophie Kinsellas Twenties Girl. Det borde räcka för också en försening av SJ-mått.
För oroliga kan jag också tillägga att jag tar med mig en smörgås, en smoothie och ett äpple. Samt en varm tröja.
Det återstår att se om eder bloggare återvänder från denna kylslagna tur. Önska mig lycka till.

7 kommentarer:

Holly Hock sa...

Lycka till! /Therese

FRIDA sa...

Hej!

Jag såg inbjudan till "bokträffen" och jag hade jättegärna kommit, men vi ska ut med jobbet på fredagen och sist kom jag hem vid 4 på morgonen så jag vågar nog inte boka in mig på något som börjar kl 12 ;-). Jag vill dock hemskt gärna vara med nästa gång och hoppas att det blir fler chanser!

Kram Frida

Bokomaten sa...

Hoppas du kom iväg åtminstone.:-) Själv satt jag fast på ett stillastående tåg samma dag i 4 timmar. En tur som normalt tar 30 minuter.. Vi började ransonera chokladbitar mellan varandra i tågkupén..:)

Bokbabbel sa...

hjälp, hoppas det gick bra, jag har läst så mycket om SJ och Finlands motsvarighet VR, det är ju helt knäppt att det i nordiska länder ska vara så här problematiskt.

Hoppas du gillar "Paris-Dakar", jag hade ingen aning om vad jag gav mig inpå men blev positivt överraskad

Sofie sa...

Hur gick det? Jag pendlar till jobbet med tåg varje dag 10 mil. Har alltid med mig en bok så jag har nått att läsa när tåget blir försenat. Då irriterar jag inte upp mig utan kan sitta och njuta av en bra bok istället.

Calliope sa...

Jomenvisst kom jag iväg. Och jomen visst var tåget försenat, så jag hann nästan läsa ut hela Paris-Dakar. Riktigt otippat bra! Recension kommer när jag är tillbaka hemma igen om några dagar.

Synd att du inte kan komma, Frida! Vi får köra en repris inom kort.

Cinnamon sa...

Jag väntar otåligt på din recension. :)