27 maj, 2009

Desperately seeking vampire

Kan man någonsin få för många vampyrböcker? Naturligtvis inte. Det är ungefär som att vissa kvinnor samlar på skor - jag samlar på böcker om mystiska män med spetsiga tänder. Samlingen lär inte bli mindre av att jag hittat en mycket innehållsrik sida där alla ens behov på området kan bli tillfredsställda, vare sig man vill ha en Edward eller en Carmilla. Love Vampires.com samlar alla böcker där det finns vampyrer i handlingen och listar dem efter genre, titel och författare. Det finns författarintervjuer och länkar men framför allt en diger samling recensioner som faktiskt är riktigt informativa - perfekt om man vill bilda sig en snabb uppfattning om en ny serie eller så. Me like. Jag menar, visst behöver jag väl fler böcker att sukta efter? Självklart. Har man sedan köpt så många böcker att de blir svåra att bära, kan man med fördel gå in på cafepress och köpa sig den här fina påsen att förvara dem i:

7 kommentarer:

Johanna Ålander sa...

Tack för tipset! Är själv på jakt efter nya vampyrer..;)

MariaH sa...

ooooooooooooooooooooooooo! Drägglar innan jag ens hunnit kolla in sidanco

Stefan sa...

Vad tror du om den kommande TV-serien Vampire Diaries? Har själv blivit helt uppslukad av nyheterna kring den.

Calliope sa...

Är rätt kluven till Vampire Diaries, måste jag säga. Å ena sidan kanske den kan vara kul, å andra sidan har den all världens potential att bli pinsamt dålig... Se den ska jag ur som helst göra så fort jag får chansen, annars hade jag inte varit en fangbanger värd namnet :)

Tomb sa...

Vampire Diaries känns lite som en cash in på vampyrtrenden. Som rätt snart kommer ersättas av Varulvstrenden.

Har högre hopp på nästa säsong av True Blood: http://www.myskoteket.se/tag/true-blood

Johanna Ålander sa...

Appropå filmade vampyrer; i helgen kom ju den första teaser trailern för New Moon..:D

Calliope sa...

Oh yes det gjorde den! Verkar rätt lovande ändå - jag var lite orolig över hur de skulle göra varulvarna men det lilla man hann se såg ju ok ut.