13 februari, 2012

San Fransisco bookstore and chocolate crawl

Att hitta lockande bok-event som man vill vara med på brukar ju inte vara något problem, men jag måste säga att när jag såg inbjudan till San Francisco bookstore and chocolate crawl så bleknade nog de flesta andra.

San Francisco-bokhandeln The Booksmith (läs om mitt besök hos dem här) anordnar tillsammans med flera andra av San Franciscos lokala, oberoende bokhandlar en bok- och chokladvandring. Det innebär att man i  sällskap med ett helt gäng glada boknördar under en söndagseftermiddag promenerar runt mellan några av San Franciscos allra bästa bokhandlar, tittar på/shoppar böcker OCH blir bjuden på choklad!!!! Jag säger det igen: detta är alltså ett helt event som bara går ut på att bok-browsa i förnämligt sällskap och bli matad med choklad. Oh. My.God.


Varför-varför-varför är jag inte i San Francisco???
Och NÄR ska några svenska bokhandlar hitta på något liknande??? Jag tänker Sf-bokhandeln + English Bookshop + Papercut + Hedengrens + Hallongrottan m fl?

Läs mer om SF-eventet här!

7 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Oh. My. God! Låter som himlariket för mänskligheten. Varför är San Fransisco så långt bort?

Maria sa...

Vilken kul grej. Det påminner mig förresten om en sak jag har tänkt på, att man borde organisera någon sorts bokshopping i grupp för att stödja en bokhandel man gillar (typ Hallongrottan som ju är en himla bra grej men knappast har så bra ekonomi). Dra ihop några bokbloggare/annat bokfolk och gå dit tillsammans och shoppa loss.

Miriam - Schitzo-Cookie's Book Blog sa...

Åh låter ju himmelskt ^^

Varför inte dra ihop skåne- bokbloggargänget, en termos med varmchoklad och gå runt i Lund/Malmös bokhandlar och secondhand bokhandlar och mysa ?

Calliope sa...

Det vore ju en strålande idé att härma konceptet hemmavid... Kanske när det blivit aningen varmare? Är ju helt för det där med varm choklad men har en känsla av att själva promenerandet blir trevligare om det är lite vår i luften :)

Bokbiten sa...

OMG!!!

No further comments.

Böckerx3/Metta sa...

Jag är fortfarande sur för att det är helgen innan jag är där xD

Calliope sa...

Förstår det - det skulle jag också ha varit... Lite 'så nära, så fjärran'-känsla på det :(