23 februari, 2011

Bokrean vs Calliope: 0-0 (so far)

Idag började bokrean - och jag har inte varit på en enda butik. Hm. Möjligen är jag sjuk?
Jag har förvisso ett gäng bra ursäkter: jag har jobbat hela dagen, det har snöat (på tvären! Tvären!), jag vill inte gå ut för jag har inte tvättat håret (det närmaste en modebloggsartad bekännelse ni kommer här), jag ska spara pengar... Ja, ni hör ju.
Det gjorde också sitt till att Bonniers skickade förhandsex på den fina klassikerboxen; den var annars ett solklart köp.

Det finns alltså inget skriande habegär. Inget som måste-måste-måste köpas (inte som jag vet om i alla fall). Det känns lite... lite... tomt. Och ovant. Hur går det med era reainköp? Fyndar ni? Är det något sensationellt som jag har missat att köpa?

Är det så här ni har det? Är det så här jag borde ha det?

12 kommentarer:

ellen! sa...

för mig är ställningen ellen - bokrea 0 -1. köpt ett gäng på adlibris, men sist och slutligen var det EN bok med rea-pris. resten var.. eh, ja, normalprissatt. typiskt mig.

Lyrans Noblesser sa...

Jag shoppar som om jag aldrig hade sett böcker förr :-)

Vixxtoria sa...

Jag har aldrig förhandsbeställt så många böcker som i år. Det måste vara något helt oförklarligt uppdämnt (uppdämmt? uppdämt - herregud, hur stavas det??) behov.

Anonym sa...

Förutom en liten försynt beställning som du faktiskt är att skylla för (Flynn) så har jag faktiskt stått pall. Men det kan bero på att jag aldrig hinner gå i bokhandlar...

Metronyx sa...

Ja jag är inte sååå imponerad av årets utbud, hade hoppats på att fynda klassiker i min smak men allt som köpts är Leilas "One More Slice",
jag tycker nog verkligen att det var ett tråkigt reaår.

Calliope sa...

Verkar ändå som att det finns hopp om rean :)
Jag tycker att utbudet var ok i år - det fanns många bra titlar hos de flesta bokhandlarna. Problemet är snarare att jag redan har läst/köpt de flesta av dem innan rean.
Ellen: känner igen mig där...

Bokomaten.. sa...

Jo, men lite har det blivit allt.. Några dubletter att ge bort till folk som firar saker snart, t ex. Inte så mycket som det brukar. Har alldeles för mycket stående i hyllorna från andra beställningar och inköp.=)

Sara sa...

Jag hade bestämt mig för att inte köpa något på rean i år, eftersom jag har alldeles för mycket böcker redan. Men tji fick jag! Slutade med att jag köpte 13 (!) på rean och två med normalpris på internet.

Ann sa...

En bokreabok för mig! Måste vara rekord...

Calliope sa...

Det verkar pendla mellan ytterligheter här... :)

Karin Berg sa...

jag har inte köpt något. ännu. ska åka in med dottern idag så då får vi se :)

Calliope sa...

Hoppas du får en trevlig dag med dottern & god jaktlycka på rean!