21 september, 2009

Bloggträff på bokmässan

Ska du till bokmässan? Då ska du inte missa chansen att träffa några av alla oss som bloggar om böcker! På fredag kl 13.15 (OBS NY TID!) ses vi vid toppen av trappan som leder upp från mässgolvet till området vid internationella scenen. Fika och massor av bok-/bloggprat utlovas!
Jag ser enormt mycket fram emot att träffa irl - ska bli sjukt spännande att se vilka som gömmer sig bakom bloggnamnen. Som en litterär blinddejt... eller vad man nu ska jämföra med. Skoj ska det bli i vilket fall. Jag vet att jag, Boktoka, Bokomaten och En full bokhylla är en rikedom kommer att dyka upp - häng på du också, vetja! Skriv gärna i kommentarerna att du kommer, så håller vi utkik efter dig.

UPPDATEREING!! Obs! Vi har bytt tid för träffen! Det är fortfarande fredag som gäller, men vi ses redan kl 13.15 istället för tidigare angivna kl 15. Samma plats gäller dock fortfarande.

13 kommentarer:

Fia sa...

Jag jobbar då, eventuellt skulle jag kunna åka in till bokmässan för att kika på debatten som Full Bokhylla är med i på lördagen, men än så länge saknar jag sällskap..

Arina sa...

Är ni väldigt många som skall träffas? Jag skulle kunna tänka mig att vara med om jag kommer iväg men känner mig lite blyg och osäker.

Ann-Sofie sa...

Jag kommer förbi. //Ann-Sofie på ooof bok

Calliope sa...

Klart du ska dyka upp, Arina! Vi är jättesnälla :)
Och Ann-Sofie, kul att du kommer! Vi ses där!

OBS att vi ändrat tiden: 13.15 är det som gäller nu.

Hermia Says sa...

Jag försöker också komma. Arina, vi är i alla fall två som är lite blyga..

Maria sa...

åh så spännande!
Jag skall försöka dyka upp om jag får?

Fia sa...

Det hade varit riktigt kul att komma och möta er i verkligheten; tyvärr är jag biblioteksvakt då min kollega ska på mässan. Ha det riktigt roligt, hör ni!

jenny sa...

Får man komma även om man "bara" är en av dem som regelbundet läser era bloggar(och deltar med kommentarer!)men inte har någon egen blogg..? Jag håller med Hermia och Arina om lite nervigt, men det skulle vara superkul!

Calliope sa...

Jenny, Maria, Hermia och alla andra - självklart ska ni komma! Det spelar ingen roll om man är blyg eller tuff eller bloggar eller läser eller skriver; alla är mer än välkomna!
Det här ska bli jättekul!

Snöfrid sa...

Precis som Bokmania ska jag dit först på lördagen. Kanske en annan gång..?
Ha det så kul på fredagen!

Fru E sa...

Attans! Jag ska ju dit imorgon och på söndag. Hade gärna velat träffa er! Hoppas att ni får trevligt tillsammans.

Piratdrottningen Alwilda sa...

Men ååååÅÅÅHHHHHhhh!!! Jag ville ju också vara med!! Fast jag är hemma och pussar på min bäbis i år. Men nästa år - då blir det en bloggträff till, va?? Längtar redan!

Calliope sa...

Alwilda - självklart får vi ordna träff även nästa år! Varför bryta ett vinnande koncept? Ser fram mot att träffa dig då!