04 september, 2009

Äntligen i min hand

Äntligen i min hand! Boken med höstens vackraste titel - åtminstone kan jag inte låta bli att tycka det än så länge. Jag förbannar tidens flod. Enkelt, starkt och snyggt. Nu hoppas jag bara att innehållet lever upp till mina sjukt höga förväntningar. Men det tror jag nog. Egentligen skulle jag vilja börja på den nu nu nu, men jag är alldeles för trött ikväll. Skulle kännas lite vanvördigt att slöläsa den, så jag väntar till imorgon. Får klappa den lite på pärmen så länge. Fin bok. Fiiiin boook... *klapp*

3 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Jag minns att jag var i Norge då Nordiska rådet delade ut priset. Läste i dagstidningen att juryn ringde fel Pettersson först. ”En annen Per Petterson kunne i en kort stund glede seg over at han var vinner av Nordisk råds litteraturpris.” = )

Calliope sa...

Haha! Det var ju ruggigt klantigt! Hoppas att den felaktige Petterson åtminstone fick något litet tröstpris... en gratis bok av den riktige Petterson, kanske?

Bokbrunetten sa...

Vill också läsa! Och kul det där med namnet. Var tvungen att få tag i en fotograf en gång, och hade inget annat val att ringa alla med det namnet i telefonkatalogen. Men träffade rätt redan på andra försöket.