28 augusti, 2009

Karantän

Om någon undrar var nästa stora utbrott av svininfluensan kommer att ske, så har jag svaret. Vår kassadisk. Alla barn suger på kanten när de står och väntar på att deras föräldrar ska betala böckerna. Kanten befinner sig i precis lagom höjd om man är sisådär 4 år och intresserad av att smaka på saker. Yum. En bok om bakterier, någon?

3 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Hrmmm... jag har precis fått en dålig nyhet... det kan vara så att det blir jag som sprider svininfluensan på skolan där jag jobbar och sedan vidare till hela sydvästra sverige. Jag trodde svininfluensan skulle visa sig på skolorna först och sedan sprida sig vidare till ev mig och co. Det kan dock vara så att min sambo, som varit i fjällen, så isolerat det kan bli, har stött på den DÄR och tar den hem till mig så det blir JAG som blir ansvarig källa på skolan...

Snöfrid sa...

Fy, så äckligt rent ut sagt! Jag skulle nog få smärre panik tror jag...
vad angår svininfluensan så bryr jag mig inte så direkt (hur galet det än låter). Men jag är lite så att så länge min farsa inte anser det viktigt att ha panik över så engagerar jag mig inte i det heller :P det synsättet kan diskuteras, jag vet! *skrattar*
Men visst, morsan är lärare... så vi vet ju vem som har dragit hem det om man börjar insjukna.

Ramona Fransson sa...

Under Gothia Cup i Göteborg och där vimlar det av tusentals barn, som sover i stora gympasalar på skolorna, där var EN kvinna som blev smittad av svininfluensan.

EN ENDA! Jag vet inte varför men jag tror att detta hysteriska med svininfluensan är ett sätt för vissa (läs läkemedelsbolagen) att tjäna grova pengar.

Hur kan man vaccineras med något som inget vet vad det är eller ens om det fungerar? Inte jag i alla fall!