18 mars, 2009

Siri på väg hit!

19 maj: Siri Hustvedt i Stockholm! Och jag också! Jag har bokat biljett till hennes framträdande på Kulturhuset och löjligt exalterad. Jag grämde mig så sjukt mycket när jag fick höra att hon varit i Köpenhamn med Paul förra året och att det alldeles gått mig förbi, så när jag nu av en slump fick se att hon skulle komma till Stockholm var det en enkel sak att bestämma sig för att fara dit i maj. Siri! Och jag! I samma stad! I samma rum! Åh! Det ska bli så fantastiskt kul att se henne att jag helt saknar ord.
Kommer ni också?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja! Jag ska försöka fixa biljett asap samt se till att jag är ledig den dagen, jag är nyförälskad i hennes skrivande och måste givetvis ta chansen att få se och höra henne med :)

Anonym sa...

Jag har ännu inte läst något av henne men har nu ett mål. Biljetten är bokad och betalad. Dessutom även till Anna Gavalda och Joyce Carol Oates. Litterär värre ska den här våren bli.

Men käka lite tillsammans innan Siri eller? Fler som vill hänga på?

Bokomaten.. sa...

Haha, det här är så roligt.:) Hur man kan gå igång så på litterära idoler som tonåringar som ska på pokjbandskoncert. Jag minns hur jag ver helt nervös och fick tunghäfta när Neil Gaiman kom till Lund förra hösten.:-)

Calliope sa...

Boktoka - se det som en bokad middagsdejt!
Bokomaten - då var du och jag och Neil i samma rum! Kul! Jag var jätteexalterad och satt mest och log fånigt när han pratade :)

Anonym sa...

Jajamen. Undrar om hon talar norska?

Anonym sa...

Hon talar tydligen norska vad jag har hört :)

Country Girl sa...

Fan också! Jag som är i Stockholm just den dagen för att se på Prerafaelitutställningen men åker hem innan Siri sätter igång. Typiskt. Men kanske kan man hänga runt Kulturhuset för att få en skymt av idolen...?

Calliope sa...

Kan du inte boka om biljetten, Ylva? Vore ju toppen om du också kunde följa med!

Country Girl sa...

Kan inte boka om... Kostar multum att göra det och då skulle jag behöva ta nattåget hem och ...ja, eländes elände. Nåja. Jag kommer att befinna mig i samma stad som hon i alla fall och det är inte kattlort.

Catrin sa...

Då ses vi på Kulturhuset! Jag ska också gå på både Siri och Joyce Carol Oates och räknar med att hinna med Gavalda också.