10 december, 2008

Viggo och Vägen

Kolla, nu finns det en pocketutgåva av Cormac McCarthys The Road med filmomslag - med VIGGO på! Oh yeah. Den torde vara undantaget som bekräftar regeln om att jag inte gillar filmomslag. Var genast tvungen att beställa några ex till butiken, så jag kan glutta på den varje dag när jag jobbar. Ser mycket fram emot filmen som väntas ha premiär någon gång nästa år. Fast jag antar att det är lämpligt att ta med sig en packe näsdukar - boken var ju sorglig i god tid och ska tragedin framföras av nämnde finfine man så lär det bli än värre... Oj oj.

6 kommentarer:

Cia sa...

Men boken då? Borde jag läsa?

Tekoppen sa...

NU förstår jag plötsligt varför Vägen fanns på Konsum idag. Bara en kommande film kan förklara det mysteriet. Omslaget var faktiskt... fint. Även om jag aldrig hört till Viggo-dreglarna.

Bokbabbel sa...

Då jag såg bilden och innan jag hann läsa ditt inlägg tänkte jag; oj, för en gångs skull ett snyggt filmomslag på en bok! Fast inte heller jag är hedersmedlem i Viggo-klubben

Catrin sa...

Jag hör definitivt till Viggo-dreglarna. Allt med Viggo är för mig per definition härligt ...

Sarah sa...

Jag är däremot med i Viggo-dreglarna. Eller, i mitt fall så är det väl rättare sagt Aragorn-dreglarna, eftersom jag inte har sett så många andra filmer med käre Viggo, men det där omslaget var ett riktigt snyggt filmomslag.
Jag fick lust att köpa boken, bara för att få titta på omslaget då och då...

Calliope sa...

Cia - du bör absolut läsa boken! Även utan Viggo på omslaget är den en höjdare.
Håller med dig, Sarah, han är bäst som Aragorn.