11 december, 2008

En fangbangers stilla afton

Som den fangbanger jag är har jag tillbringat min lediga tid sedan jag kom hem från jobbet med att
1)titta på ännu ett avsnitt av True Blood. Men bara ett - jag ransonerar hårt för att de ska räcka längre. Plågsamt.

2) försöka hitta datum för när de börjar sända andra säsongen av nämnda serie. Än så länge verkar alla tidsangivelser svävande, typ någon gång under sommaren nästa år. Hrmpf. Alldeles för långt tills dess.
3) tacka ja till att få Twilight-soundtracket i present

4) leta efter fåniga muggar på Cafepress. Nästa år kommer jag att ha ett eget kontor på jobbet och då behöver jag ju en ond kaffemugg att ha på skrivbordet. Helst ville jag ha den här fina med True Blood-loggan:
Den har tidigare sålts i HBO:s shop men är slut och nu hittar jag den inte hos någon annan. Någon som har sett den säljas någonstans för inte alldeles för dyra pengar? Tips mottages tacksamt. Om jag inte hittar den, funderar jag på att köpa någon annan med vampyrtema. Det fanns en med Wolfram & Hart - logga som var ganska rolig. Annars skulle det kanske också funka med en Vintage Evil. Elakt ska det vara i alla fall, så folk förstår att det är mitt kontor...

4 kommentarer:

Fia sa...

*springer genast och frossar i Angel-accesoarer* Gillar verkligen Angelklockan.. "Hmm, it's three o'clock! Must buy more hair gel!" (eller borde jag kanske säga "nancy boy hair gel"? ;)

Fia sa...

Blev litet nostalgisk så jag var ju tvungen att lägga upp en gammal video på min vanliga blogg, checka in www.becauseitswrong.blogspot.com

Jag tror du gillar den! ;)

Anonym sa...

Du kan gå in på http://www.printlife.se/fotopresenter/ och göra ditt get muggtryck med vad som helst på. Kanske något att önska i julklapp?

TrueBlood beroende sa...

Hej, Har du testat att läsa böckerna som True Blood är baserat på. The sookie Stackhouse Novel by Charlaine Harris, det har hjälpt mig iaf.