01 oktober, 2008

Valutaspekulationer

Inser att mina prioriteringar skiljer sig från andras - när alla pratar bankkris på andra sidan Atlanten och får paniken över bolånen funderar jag istället: "hm, blir det billigare att beställa från amerikanska amazon än engelska nu då?"
Måste genast kolla upp!

4 kommentarer:

Fia sa...

Första positiva saken jag har hört om det ekonomiska världsläget, rätt så skönt att någon kan hitta någon slags ljuspunkt i detta mörker... =)

Calliope sa...

Ja, jag tänkte att om dollarn sjunker borde det ju logiskt sett vara bra för alla engelskspråkiga boknördar med långa önskelistor på amazon :)
Gäller att se saker från den glada sidan!

Mikael Holmström sa...

Jag vill inte grumla glädjen nu, men jag hörde att enda ljuspunkten för våra hårt ansatta industrier var den HÖGA dollarkursen. Då kunde de tydligen få ut fler kronor per dollar. Vilket innebär att det för oss blir färre böcker per krona. Ack... Ingen som tycker att det är läge att ta bort bokmomsen helt? Slopa boktullarna? Vad säger ni, Borg och Bush?

Calliope sa...

Glädjen var kortvarig - när jag började forska i saken såg jag att det hade blivit dyrare. Ynk. Att jag antog motsatsen tyder kanske på att jag inte bör ägna mig åt ekonomi? Bokhandlare bliv vid din hylla, typ.