27 september, 2008

Lam lördag

Kryssar lite lamt mellan alla bloggar som rapporterar från Bokmässan. Bokhororna gör det överlägset bäst, men det kommer knappast som någon överraskning. Jonas Thente är ganska rolig också. Funderar på om det var dumt att jag inte åkte dit i år. Njae. Bara att läsa om montermaratonet gör mig lite trött. Det enda som lockar skulle vara Penguinmuggarna som man tydligen kan köpa hos Uppsala English Bookshop. Gläder mig att jag inte hade fel när jag rekommenderade alla att gå dit.

I övrigt har lördagen spenderats först i löpspåret - tänkte att bästa sättet att få motionerat var att göra det direkt på morgonen. Så att man inte vaknar förrän man är klar och då är det redan över, typ. Fungerade fint. I blotta farten travade jag sedan vidare ut på stan och lyckades äntligen hitta en vinterjacka. Det skojiga i sammanhanget är att den har enhörningar tryckta i fodret. Inte heller mina klädinköp är alltså helt fria från fantasygenren. Känns lite oroväckande. Nåja, på utsidan ser den helt normal ut.

4 kommentarer:

Country Girl sa...

Åh - muggarna... Hade jag vetat om att man kunde köpa dem hade jag kanske kanske övervägt att åka dit...
Enhörningar? I en vuxenjacka? Är du säker på att du inte råkat hamna på barnavdelningen...?

Bokomaten.. sa...

Japp, jag fick med mig en fin Penguin-mugg hem.:) Dock inte någon av de titalr jag hade tänkte att jag skulle vilja ha, men Persuation av Austen är fin den med. De hade säkert haft strykande åtgång..

Calliope sa...

Hehe, avdelningen för stora barn i så fall. Men det är nog ingen fara; enhörningarna är ganska stiliserade så man ser bara deras silhuetter i vitt på svart botten.

Anonym sa...

Som gammal Läslusenjunkie tänker jag förstås på Enhörningsklubben i Francine Pasclas Tvillingböcker. Coolt! Var enhörningarna lila också? Det hade gett grymma pluspoäng. :)