25 september, 2013

På väg till bokmässan!

Är - i likhet med större delen av min bekantskapskrets och mitt Twitterflöde - på väg mot bokmässan i Göteborg, nu äntligen! Peppen närmar sig i vanlig ordning episka proportioner, även om det faktum att Knausgård har ställt in sin medverkan, gör att ett av mina mest ivrigt emotsedda seminarier vips har försvunnit.
 
Årets mässa slår också rekord i att krocka programpunkter; sett till antalet är det faktiskt färre programpunkter jag vill se i år än det brukar vara, men de jag vill gå på ligger nästan undantagslöst samtidigt. Jag kommer utan tvekan att drabbas av grotesk beslutsångest när jag står där på mässgolvet och väljer mellan superbra seminarium ett eller superbra seminarium två eller ... Nåväl, det löser sig.


Några snabba, så här i sista stund - häng gärna på och svara själv i kommentarerna eller på din egen blogg (länka i så fall gärna så att vi hittar dig):
Vad läser du på, eller på väg till, mässan? Bea Uusmas Expeditionen. Riktigt bra så här långt!
Vilka montrar besöker du alltid på mässan? Många! Men English Bookshop och Sf-bokhandeln är två av klassikerna.
Mest oväntat på årets mässa? Jag skapar chockvågor i bokbloggs-/nagellacksmaffian genom att annonsera att mina naglar i år kommer vara omålade.
Vilka seminarier ser du mest fram emot? Helenas skräckseminarium och Mattias Boströms Sherlock-seminarium! Drömmer fortfarande lite om det där inställda med Knaus också.
Vad ska du göra på mässan? Dels jobba, dels roa mig. Gå på mingel! Live-lyssna på podcasts, bland annat Pia Printz m fl i Horunge. Ha bokfrukost med Breakfast Book Club. Se intellektuell ut. Boknörda mig. Listan är oändlig.
Ser enormt mycket fram emot att träffa alla andra bokbloggare, kollegor, vänner och andra på middagar, mingel och bloggträffar!
Vi ses i Göteborg!

Med vetskap om hur mässan brukar vara, kan det bli svårt att hitta tid att blogga, men du kan alltid följa mig på Twitter!

3 kommentarer:

Ingerun sa...

Då kanske vi ses - på bloggmiddagen om inte annat!

Min make skrev förresten om boken du läser: http://www.boktjuven.com/2013/09/gastbloggareexpeditionen-min.html

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Hoppas vi ses i vimlet och minglet!

Calliope sa...

Ja, självklart ses vi! Ser fram emot det!