26 februari, 2008

Lön=bok

Reastart och Siri-koma: jag vet att det är mycket nu. Men missa för allt i världen inte att Johan Theorins underbart ruggiga Skumtimmen kommit på pocket nu i dagarna. Utan tvekan förra årets bästa deckare, och debutant därtill. Skynda köpa om du inte redan läst den. Har du läst, ja då är det skynda köpa och ge bort som gäller. Sjukt bra!

Bland de nya Månpocketarna den här månaden finns också Maja Lundgrens Myggor och tigrar i en riktigt snygg liten utgåva. Stod och fingrade på den igår, men köpte inte. Jag hör till de få som inte läste den när det begav sig i höstas, så eftersom jag därför ändå är hopplöst efter gör det inget om jag väntar lite till.

Istället ska jag väl köpa en del av den stooora hög som ligger undanlagd åt mig på butiken innan det går överstyr och den välter och slår någon i huvudet. I den finns några reatitlar, men inte så många: Riddarbageriets bröd, Twin Peaks guldbox, och så en konstbok om symbolismen som jag inte kan besluta mig för om jag ska ha eller inte. Snarare lutar det åt att jag tar med mig några av de engelska pocketarna som ligger där och väntar: Margaret Forsters Keeping the World Away och Strangers av Taichi Yamada. Som ni hör var det lön igår - det är synonymt med bokinköp.
Nu ska jag ut i regnet och cykla iväg till jobbet. Hoppas att de redan sålt slut all rea så jag slipper... fet chans...

1 kommentar:

Bokomaten.. sa...

NEJ! Hoppas inte de sålt slut all rea.:) Jag skall ju ut och titta efter jobbet!;-)