22 juli, 2012

Köp bok - få kaffe!


Titta, en skylt som vill övertyga mig om att underhålla BÅDA mina missbruk! Bokshopping OCH kaffe, i ljuv förening. Oh. Oooh. Jag tycker att idén är ypperlig.

Skylten står utanför ett café som ligger vägg i vägg med Half Price Books, en butik som säljer begagnade böcker, skivor, tidningar, serier mm inte så långt hemifrån oss. Mycket trevligt ställe, där man kan fynda framför allt böcker som kom ut för ett par år sedan men som man av en eller annan anledning inte hann köpa då. Nu kan man få dem för en billig peng; priserna ligger i allmänhet kring 6-7 dollar för en inbunden bok i gott skick. Jag hade lite solsting när jag besökte butiken och kunde inte få min stackars solstekta hjärna att samarbeta nog för att välja ut någon bok att köpa, men jag lär ju återvända fler gånger och då är det givet att jag ska utnyttja kafferabatten!


Half Price Books är en kedja och finns på flera ställen runtom i Texas, samt i bl a Washington och Kalifornien (se lista över alla butiker här). Väl värt ett besök om man råkar befinna sig i närheten! 

3 kommentarer:

Titti sa...

Jag känner mig väldigt, väldigt avundsjuk på jänkarna just nu!

Evalinn sa...

Jag börjar undra...finns det nånstans du inte har varit? ;-)

Calliope sa...

Haha, det finns på tok för många ställen jag inte har varit ännu! Jobbar på att åtgärda det :)