19 juni, 2010

True Blood-shopping

Första veckan i New York är slut och jag kan konstatera att jag ändå har lyckats hålla shoppingen på en någorlunda låg nivå. Pengar finns kvar att äta för under resten av resan och väskan går fortfarande att stänga.
Fast det var ju före vi kom till HBO's butik. Där gick jag jag lite bonanza, ska erkännas. Redan utanför kunde man se att hela skyltfönstret var ägnat åt True Blood och när vi kom in fanns där en hel vägg med merchandise från serien! Aaah! T-shirts en masse, glas, muggar, nyckelringar, musmattor, förkläden, kepsar, linnen - allt! Det var lite jobbigt.
Jag handlade bara för sjuhundra svenska kronor (det var väl duktigt av mig? tänk er själva att ställas inför en hel vägg med saker...) och fick då en Bon Temps-mugg, 2 ölglas med Fangtasia-/True Blood-tryck, en nyckelring och en t-shirt. Är mäkta stolt!På en seriebutik bredvid Empire State Building hittade jag också tidningen ni ser på bilden; Charlaine Harris liv berättat i serieform. Berättar gör en vampyr och en badanka. Jepp, en badanka. Helt normalt.
Nu på söndag sänds andra avsnittet av tredje säsongen av True Blood här - jag ska ta på mig min fina tröja och titta. Säsongen bådar väldigt gott hittills!

8 kommentarer:

MariaH sa...

badanka? lite udda kanske...

DameBoudicca sa...

Badanka är skoj som berättare - det är ännu roligare om man som jag först läste ordet som ba-danka, vilket jag trodde var någon slags obskyr variant av blandblod (vampyr-varulv-människa kanske?)!

Cinnamon sa...

Vill oxå ha! Men badankan verkar konstig. Ska det vara hennes barndoms badanka? Eller vampyrens badanka?

Anonym sa...

Jag tycker det var väldigt duktigt av dig att inte köpa precis allting i hela butiken, vilket man självklart vill göra när man möts av ett sånt överflöd. Jag hoppas att du kommer lägga upp vilder på alla de andra Tru blood-köpen också, fast då finns ju iofs risken att göra oss stackars läsare gröna av avund.. ;)

Fia sa...

Vill också ha en Bon Temps-mugg...

Calliope sa...

Jag smider planer på att gå tillbaka och handla igen...bara lite...några små saker...
Kommer nog inte att lägga upp bilder på de krossbara sakerna typ glas och sånt förrän jag är hemma igen, för jag vill inte packa upp dem ur deras skyddade omslag innan de ska åka resväska. Men sen så!
Vad gäller badankorna verkar det i serien som att Charlaine samlar på sådana. Hennes fans skickar dem till henne :)

Rebecca sa...

http://bokomaten.blogspot.com/2010/06/true-blood-nu-i-sverige.html

Calliope sa...

Jag såg! Inte en sekund för tidigt. Det känns tryggt att veta att man kan fortsätta tillfredsställa sitt aldrig sinande TB-behov även hemma :)