04 juni, 2010

Överdos på Edward?

Vem ställer klockan i natt för att gå upp och stilla sitt omättliga Twilightbegär?
Säkert en och annan.
När nu Stephenie Meyer släpper sin kortroman The Short Second Life of Bree Tanner, hakar alla på: flera bokhandlar öppnar kl 06.01 på morgonen (så att den släpps samtidigt som i USA där det är midnattssläpp). Dessutom har Meyers svenska förlag Wahlströms har snabböversatt så att man kan släppa en svensk variant samtidigt (Bree Tanners andra liv).
Själv vet jag inte ens om jag orkar bry mig. Jag har inte ens lagt boken i min milslånga wish list på Amazon där annars det mesta ryms. Kanske läser jag den sen någon gång om jag inte har något annat bättre för mig. Låter det olikt mig? Jepp. Jag är faktiskt lite orolig över denna nypåkomna vampyr-blasé-känsla. Jag har ju varit Twilightentusiast ända från starten, så det här borde intressera mig men det enda jag känner är ett stort MÄH à la Simpsons. Det räckte och blev över med 4 böcker. Edward har förlorat sitt glitter, för att tala metaforiskt. Återstår att se om det återvänder.

Hos TwilightSweden kan ni se en lista över vilka butiker som har morgonöppet samt läsa en intervju där Stephenie Meyer berättar mer om Bree Tanner. Från 7 juni kan man också läsa boken gratis online här.

6 kommentarer:

Nathalie T sa...

Håller med dig. Jag är också trött på Edward och co. Föredrar andra vampyrer, t.ex. Eric. =)

Cia sa...

Jag hade faktiskt tänkt att köpa den, men sen insåg jag att jag inte kan få tag på en storpocket så det får vänta. Känns inte så jätteangeläget...

Bokomaten sa...

Eller så har man förhandsbeställt den på bokus till jobbet.;) Kommer slukas av alla elever den här också, men är lite osäker själv på hur jag gör... Förmodligen läser jag igenom även denna så småningom ändå..

Calliope sa...

Och eftersom eleverna väl går på sommarlov nu, torde du kunna läsa den själv nu direkt? Inte sant, Bokomaten? :)

Bokomaten.. sa...

Hehe, exakt.:-D

Metronyx sa...

Ja tyvärr känns "Bree" boken helt onödig. Den är nog något för den totalt hängivne, älskar Twi-serien men här drar jag gränsen. Varfär inte ha valt att skriva om någon i Cullen familjens bakgrund mera utförligt än att välja en så ointressant karaktär.