08 juli, 2008

Argh!

Dagens "nej det får inte vara SANT!!!" är ryktet att Alexander Skarsgård ska spela Eric i True Blood, tv-serien baserad på Charlaine Harris böcker om Sookie Stackhouse. Jag piper av fasa! Hur kunde det hända? Har de som castar inte läst böckerna? Eric ska väl vara lite mer ... manlig än Skarsgård, eller?
Usch. Och ett usch igen. Jag är så chockerad att jag nästan tappat uttrycksförmågan. Serien har premiär i september i USA, så då får vi väl se hur illa det blir. Tills dess står jag vid mitt usch. Och kanske slänger jag också in ett fy.

11 kommentarer:

Sarah sa...

Jag tror inte att den "riktiga" castingen, än. Jag kollade upp Alexander Skarsgård på IMDb (min källa till allting inom film, kan ej ha fel) och det stod ingenting om "True Blood" på hans rollista, så jag tror att det kanske bara är en spekulation.

Får vi hoppas. För Alexander är för... söt för den rollen.

Anonym sa...

Hehe. Efter alla negativa reaktioner här och där är jag nästan glad att jag inte har läst böckerna ännu... För jag såg avsnittet som finns tillgängligt på nätet och tyckte att det var rätt trevligt. (Till skillnad från min kompis som har läst böckerna och tyckte att avsnittet sög.)

Anonym sa...

Sorry to have to break it to you, men Alexander Skarsgård SKA vara med i True Blood. Han ska spela en 1000-årig vikingavampyr - huruvida det är Erik eller ej vet jag inte eftersom Sookie-böckerna är en kunskapslucka för mig i dagsläget.

Sarah sa...

Noooo, IMDb har svikit mig för första gången någonsin.

Men vem vet, det kanske finns fler vikingavampyrer. Jag är ju trots allt bara på bok två.

Calliope sa...

Maria - nu blir jag extremt meganyfiken, var finns första avsnittet att se? Har du adressen?

Anonym sa...

Finns tillgängligt på ett inte särskilt lagligt sätt, skulle jag kanske skrivit. ;) Exempelvis:
http://www.mininova.org/tor/1507818

Calliope sa...

För Charlaine Harris skull kan jag tänka mig att eventuellt bryta en eller annan lag ;)

lazy sa...

Kanske laddar ner litet småolagligt ibland men - Alexander Skarsgård som Eric the Vampire?? :-p Känns som att jag kan vara utan True Blood, lagligt eller olagligt, lika mycket som jag kan vara utan Blood Ties och Dresden Files The TV Series. Filmen i mitt huvud är Så Mycket Bättre......

Calliope sa...

Filmerna är alltid bättre i ens eget huvud, men de brukar kunna vara kul underhållning ändå de där serierna... :)

I fallet Harry Dresden har jag till och med en känsla av att jag skulle kunna tycka bättre om tv-serien än om böckerna, för när jag läste satt jag mest och tänkte "oj, så bra det här skulle passa för film", typ.

Anonym sa...

Jag tycker att Alex blir en jättebra Eric.


Han var väldigt bra och MANLIG i Generation Kill.


Här är han som Eric:


http://alexander-skarsgard.net/gallery/displayimage.php?album=43&pos=1

Calliope sa...

Well, det där bekräftade nog bara mina fördomar :)
Precis så fruktade jag att det skulle se ut med honom i den rollen...