15 januari, 2013

En Penguinpåse kommer lastad


En Penguinpåse kommer lastad ... Jag undrar SÅ vad det kan finnas inuti ... Äh, det vet jag ju redan. Påsen är naturligtvis full med ljuvliga böcker, den här gången från biblioteket! 


Uppifrån och ner ser vi:
Joy Castro - Hell or High Water Har ju redan hunnit läsa och förälska mig i denna. Läs den ni också, eller gå miste om något riktigt bra!
Hillary Jordan - Mudbound Har hört mycket gott om den, och fastnade för inledningsscenen när jag provläste den på bibblan. Två män är i färd med att gräva ner en kropp ...
Carol Rifka Brunt - Tell the Wolves I'm Home Denna hittade jag på bokhandeln i somras, när jag var för fattig för att köpa den, och sen har den fortsatt att dyka upp som tips lite varstans, bl a hos Bokhora. Nu fanns den äntligen inne på bibblo, vilket gjorde mig väldigt glad. Om jag förstår saken rätt, är den typ en amerikansk motsvarighet till Torka aldrig tårar utan handskar. 
Elly Griffiths - House at Sea's End Jag hänger med Ruth i detta nu, men tycker faktiskt att vi har det lite tråkigare än vi vanligtvis brukar ha det ... Hoppas att det tar sig snart!
Cornelia Read - A Field of Darkness Kunde jag ju inte låta bli, efter alla rekommendationer från Helena m fl. Verkar redan efter bara några rader väldigt lovande!
Fam Brown - Becoming Sister Wives Jag vet inte om ni känner till TLC's tv-serie om mormonfamiljen Brown? Fyra fruar, en man, sjutton barn. Och på något underligt sätt får det att fungera. Det är absolut ingen sektvarning eller så på dem, det är mer som en religiös storfamilj. Jag är enormt fascinerad, eftersom jag aldrig, aldrig skulle klara av något liknande själv (av SÅ många anledningar). Men de är mitt guilty pleasure att se på tv, så nu tänkte jag läsa bion. 

Är synnerligen stolt över att ha fått ihop en så förträfflig blandning! Lovar naturligtvis också att terrorisera er med omdömen om allesammans sen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var får man tag på en sådan påse?
/Sandra

Calliope sa...

Den är köpt på Barnes & Noble!

Bokomaten.. sa...

Men VILKEN hög sedan! Visst, snygg bokkasse, det måste jag VERKLIGEN framhålla, men är mäkta imponerad av ditt bibliotek också..

Calliope sa...

Jupp, de har en förträfflig nyhetshylla! Nära nog omöjligt att inte göra fynd där :D