29 april, 2009

Twilight ikväll

Jag står i begrepp att slå mig ned i soffan för att se Twilight - är det inte trevligt så säg?! Var ju naturligtvis tvungen att köpa DVD:n på releasedagen och är likaledes tvungen att se den direkt idag också. Ska bli spännande att se vad jag tycker den här gången (som faktiskt bara är andra gången; jag avhöll mig mirakulöst nog från att gå till bion fler gånger i vintras...). Och så finns det en massa extramaterial som jag säkert kommer sitta och se på halva natten så jag är alldeles trött imorgon när jag ska upp till jobbet. He he. Ska springa ut till tv:n nu! Man ska aldrig låta en vampyr vänta.

9 kommentarer:

Johanna Ålander sa...

Eh jo jag gjorde exakt samma sak idag.. Tjejen i kassan på Åhléns log lite väl mycket när jag skulle betala. Undrar varför? Kanske för att jag såg för gammal ut för att köpa den? (med andra ord: inte en tjutande fjortis). Sen var jag ju också tvungen att kolla på den igen och jag tyckte nästan mer om den nu :)

Cia sa...

Åh! Jag försökte hinta lite till min sambo, men inga presenter än så länge :) Nu blir det resa i helgen, men söndag eftermiddag kanske jag kan klämma in ett dvd-köp! Jag såg den två gånger på bio... En gång på premiären med alla skrikande fjortisar och en gång ensam för att få njuta lite extra :)

Fia sa...

Reaktioner den andra gången?

Calliope sa...

Jo men visst var det fint andra gången också! Fast lite förtogs kanske stämningen av sambon som satt bredvid och droppade skojiga kommentarer i stil med "hur kan de tycka att Edward är snygg - han ser ju cp ut"... Tja. Det lär nog bli en tredje titt snart också, känner jag på mig :)

Johanna Ålander sa...

Se den själv för guds skull! Om man inte har en sambo som fnittrar lite själv, vilket jag nog får säga att jag har ;)

Fru Spara sa...

Hahaha...jag fick äntligen mitt exemplar i brevlådan idag (irritation och besvikelse när den INTE kom till premiärdatumet) och skrattade igenkännande när jag läste din sambos kommentarer (det vill man inte höra när man ska tonårstråna). Jag ska nog definitivt se den själv (till helgen, med ett stort glas vin) ;)

Tack för en jättetrevlig blogg!

Calliope sa...

Tog igen lite av det genom att se på extramaterialet till frukost häromdagen - alldeles ensam och utan Edward-kränkande kommentarer :)

Anonym sa...

"Han ser ju CP ut".

Hoppas att "sambon" som du citerade
numera är Callopes f d sambo -
för inte vill en klok person dela sin tillvaro med en mäniska som fäller sådana föraktfulla kommentarer?

Mårten (storläsare och filmentusiast med CP)

Roza sa...

Jag har inte sett Twilight ännu, och inte heller lyckats läsa böckerna. Längtar tills sommarlovet, då ska jag se till att plöja igenom de!