01 april, 2009

Fangbangerklubben antecknar

Kolla! Det finns nya bilder ur säsong två av True Blood här eller här! Sweet!
HBO meddelar också att det blir premiär för säsongen 14 juni. Fint, trodde det skulle dröja längre. Micke & Johanna om ni läser det här - kan man redan nu önska sig den säsongen på likadana fina skivor med likadant fint omslag som jag fick ettan? En tidig julklapp? Väldigt tidig? Om jag lovar att uppföra mig väldigt snällt? (För er som tycker att det här låter väldigt internt - jag fick första säsongen i fantastiskt sött omslag, komplett med bitmärken, gasbinda, blod och allt...behöver knappast påpeka att det var mycket uppskattat)
Såg också att kaffemuggen med True Blood-loggan var tillbaka i lager på HBO:s shop. Funderar starkt på att belöna mig själv (oklart varför) med en sådan. Fast jag vet inte om det skickar saker till Sverige? Ska testa.
Dagen bjuder också på andra nyheter för alla fangbangers; en rolig och en trist, båda från Buffy/Angel-sfären. Roliga först: Alyson Hannigan (Willow) och Alexis Denisof (Wesley) har fått en dotter. Tråkiga: no more green demon - Lorne har gått hädan, Andy Hallett som spelade honom dog av hjärtfel bara 33 år gammal.

11 kommentarer:

Fia sa...

Vilken tur att True blood fortsätter så snart! Jag har verkligen abstinens sen jag sträcksåg serien förra månaden.
Angående Andy Hallett så skrev jag om honom igår på min andra blogg. Var riktigt synd att han dog, jag älskade honom som gay green demon...

Bokomaten.. sa...

Hurra!!! Som jag längtar till sommaren nu (som om jag inte gjorde det innan)..

snowflake sa...

Härligt med True blood, och please tell hur det går med muggen, jag är också intresserad.

Calliope sa...

Vi får ha nedräkning här, kanske? Alla förväntansfulla räknar ned i kör :)

Amelia sa...

Vilken mysig blogg du har! Jag har kikat in några gånger förut, men nu kände jag att det var dags att lämna ett litet avtryck :) Jag har läst hela serien om Sookie men har dessvärre inte sett serien True Blood ännu. Men den som väntar på något gott...

Snöfrid sa...

Å jag kan knappt bärga mig! Vill såå gärna få se andra säsongen. ^^

RIP Lorne - miss you

Mikael Holmström sa...

Hehe, inga problem vettu, vi kan ta muggen i utbyte ;-D Förresten, vore det inte läge att sätta in en sån där nedräkningsklocka här på bloggen?

Calliope sa...

Neej, inte min fina mugg! Du får ta vad som helst utom den... eller... Eh, vi kan kanske prata om lämplig ersättning när vi ses? Jag kan baka en kaka? :)

Liselotte Engman sa...

Sorgeliga tider klingade hårt när jag läste din kommentar om Siris närvaro i Stockholm! Ack, hur jag önskar att hufvudstaden låg lite närmare Skellefteå! Nu får jag gnissla tänder den dagen och avundsjukt tänka på alla lyckostar, inklusive dig, som får se och höra Siri. Bara att få vistas i samma rum... ljuva dröm. En hemlighet: jag tycker hon är flera snäpp bättre författare än maken och då är han ändå en favorit i mitt bokliga hjärta.
Ang. vampyrer är det ett sorgligt översett område för mig, men detta du skriver här väcker mina haemophila lustar. Gillar ju Dracula, (he still rules, i alla fall.

Calliope sa...

Så trist att du inte kan komma! Jag bor i o f s också rätt långt från Sthlm, men tänkte slösa upp mina surt förvärvade slantar på att åka dit ändå...

Catrin sa...

Nu blev jag glad! Jag och maken knarkade ju true blood nder julledigheten. Nu blir det säsong två under våren - det känner jag på mig!